Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Miss Tourism Greece 2012 στην Σαντορίνη

Η Sea and Sun Events και η Models Academy διοργανώνουν το τριήμερο Fashion Event  “Miss Tourism Greece 2012” στην Σαντορίνη.

Σκοπός  της εκδήλωσης,  είναι να προβληθεί το νησί της Σαντορίνης, στα διεθνή και εγχώρια Μ.Μ.Ε για να αναδειχτεί η ομορφιά του φυσικού τοπίου και τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα. Καθώς, και να προσφέρει στους επισκέπτες, την ευκαιρία να δουν από κοντά, τις νέες collection ρούχων και αξεσουάρ των καταστημάτων του νησιού. Διασκεδάζοντας με φαντασμαγορικά shows, που προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η νικήτρια του ελληνικού διαγωνισμού, θα μετάσχει στο Miss Tourism international και θα είναι “Πρέσβειρα τουρισμού και ομορφιάς” της χώρας μας, στην χώρα διεξαγωγής του Διεθνούς Τελικού. 

Το τριήμερο event θα διεξαχθεί σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού:

Παρασκευή 29 Ιουνίου, οινοποιείο “SantoWines” στον Πύργο. Ώρα έναρξης:  20:00

Καλλιστεία και στέψη της Miss Tourism Ελλάδας. Catwalk με επίδειξη prêt a Porte casual και βραδινών ρούχων, από τις καινούργιες collection των καταστημάτων της Σαντορίνης.  Έναρξη της εκδήλωσης με τραγούδι από την Marine και την μπάντα της. Η βραδιά τελειώνει με δοκιμή Σαντορινιών κρασιών, Ελληνικής μπύρας ΦΙΞ και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων. Καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους. 

Σαββάτο 30 Ιουνίου, ξενοδοχείο “Caldera View Resort” στον κεντρικό δρόμο Ακρωτηρίου. Ώρα έναρξης :  20:00

“Fashion Show” με επίδειξη prêt a Porte casual και βραδινών ρούχων από τα καταστήματα του νησιού και κλείσιμο με επίδειξη νυφικών από τις finalist του Miss Tourism Greece.

“After Show Party” με νησιώτικο γλέντι από τους Φαρισαίους. Ζωντανή Ελληνική μουσική και χοροί με παραδοσιακές στολές. Άφθονη Ελληνική μπύρα  και χορός μέχρι το πρωί. 

Κυριακή 1 Ιούλιου, ξενοδοχείο “Black Rose Suites”, στον Περίβολο. Ώρα έναρξης:  14:00

“Beach Fashion Show” με τα τελευταία trends της μόδας για την παραλία σε μαγιό και ρούχο από τις καλοκαιρινές συλλογές των τοπικών καταστημάτων .

 “After Show Beach Party” με "Follie Follies" Burlesque Chic Cabaret Show και Vintage musical χορευτικά set από την διεθνούς φήμης καλλιτεχνική ομάδα NEO RETRO που τους παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο DJ Petro Eco του Neo & Electro Swing Club of Athens και φέρνουν μαζί τους όλη την γοητεία της χρυσής εποχής του Hollywood και της Belle époque του Παρισιού. Και το party συνεχίζει με δυναμικά DJ sets και χορευτικά από την μοναδική σχολή χορού στην Σαντορίνη, Escuela de baila. 

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πρώτη  ημέρα (στο Santo wines) με κόστος 5 € θα αρχίσει στις 10 Ιουνίου, στα εξής σημεία:

Φηρά : Νομικός travel  Καμάρι : Santino travel   Πύργος: Κεντρική πλατεία, κατάστημα “Santorini products”   Περίσσα: Accordo travel

 Πρόγραμμα Miss Tourism Greece 2012

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ 29/06/2012 ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ –ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΠΕΝΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΡΟΥΧΑ & ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ 30/6/2012-FASHION SHOW

15 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ

15 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ACCESSOIRES & ΚΟΣΜΗΜΑ

Το Fashion Show έχει συνεχή ροή, και δεν ακολουθούν 3 λεπτα διαλείμματα.

Η ροή των ρούχων ξεκινάει από το πιο απλό casual, σε πιο κυριλέ casual, σε πιο ακριβό casual, σε light βραδινό, σε καλό βραδινό και σε πολύ καλό βραδινό και κλείνουμε την βραδιά με νυφικό. Τα ρούχα πρέπει να συνοδεύονται με αντίστοιχα καλά κοσμήματα και accessories.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ – BEACH FASHION SHOW

2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ

              13 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΑΓΙΟ & ACCESSORIES ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Την Κυριακή θα ακολουθήσει ένα πολύ ιδιαίτερο show ύστερα από το beach fashion show. Για πρώτη φορά στη Ελλάδα καταφέραμε με τη βοήθεια πολυτίμων συνεργατών να φέρουμε στην Ελλάδα το πραγματικό  International σχήμα “BURLESQUE CHIC CABARET” το οποίο θα προσφέρει ένα ανεπανάληπτο 40’ show με απίστευτες εμφανίσεις της δεκαετίας του 1920.

Όσα καταστήματα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Fashion και Beauty Event μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Sea & Sun Events

2286030384

6987391111

6972489728 

www.seaandsunevents.gr 

Χορηγός επικοινωνίας : SANTORINI FM RADIO 106.4