Τρίτη 19 Μαρ 2024
Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του ψηφιακού ακτινογραφικού μηχανήματος πανοραμικών λήψεωνκαι κεφαλομετρικών τομών  στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Πρόκειται για ένα μηχάνημα τελευταίαςτεχνολογίας που εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στη Σαντορίνη,καθώς και στα όμορα νησιά. Το ακτινολογικό εργαστήριο θα έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τα ακόλουθα είδη ακτινογραφιών:
 
 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ1
·         Πανοραμική
·         Κεφαλομετρική
·         Ιγμορείων
·         Κροταφογναθικής Άρθρωσης (ανοικτό-κλειστό στόμα)
 
Εντός των επόμενων ημερών (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση), οι κάτοικοι  της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται δωρεάν μεηλεκτρονικό παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ από τους ιδιώτες οδοντίατρους για την πραγματοποίηση ακτινογραφιών. Πολίτες χωρίς το αντίστοιχο παραπεμπτικό δύνανται να πραγματοποιούνακτινογραφίες έναντι μικρού αντιτίμου.
Επιπροσθέτως, στο αμέσως επόμενο διάστηματο Γ.Ν. Θήρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, προτίθεται να διενεργήσει δωρεάν προληπτικό έλεγχο σε παιδιά Γυμνασίου- Λυκείου των οποίων οι γονείς το επιθυμούν.
 
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 09:00- 21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22860 35300
 
 
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 20Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Josef Dragus.
βιολοντζελο
 
Ο εξαίρετος νεαρός βιολοντσελίστας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μοναδική παράσταση. Ο ταλαντούχος Γερμανός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλότατων δεξιοτεχνικών απαιτήσεων με έργα των Brahms, Shostakovich, Beethoven και Tchaikovsky.Στο πιάνο θα τον συνοδεύει ο Julian Lentz.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση κοπής  της Πίττας του συλλόγου μας  την Κυριακή  21 Ιανουαρίου 2018  και ώρα 16:00  στο Μπελώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά.
 
 ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα  βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων , Λυκείων ,   παιδιά πολύτεκνων οικογενειών καθώς και οι επιτυχόντες σε  ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 
Επίσης θα βραβευθούν προσωπικότητες του τόπου μας για την προσφορά τους στον Σύλλογό μας και την κοινωνία.
 
Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσής μας.
Στο τέλος θα δοθούν δώρα για όλα τα μικρά παιδιά των πολυτέκνων.
 
Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως .
 
Για την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης
Ο Πρόεδρος
 
Χαράλαμπος Δαρζέντας
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 στον καθολικό καθεδρικό ναό του Αγ. Ιωάννη Βαπτιστή να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με το 8tetto».
8τεττο
Το acapella φωνητικό σύνολο 8tetto παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με επιλογές Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που σας ταξιδεύουν από την προκλασική εποχή ως το σήμερα, κι από την Αμερική ως την Αφρική και την Ευρώπη!
 
Κλασικά, παραδοσιακά, τζαζ και γκόσπελ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώνονται και τραγουδιούνται από 8 φωνές χωρίς συνοδεία οργάνων για να σας χαρίσουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Μαίρη Πόππινς», η οποία απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών.
ποπινς
 
Μέσα από μικρές θεατρικές σκηνές, αφηγήσεις ιστοριών, μουσικές και πολλά  παιχνίδια- κινησιολογικά, φωνητικά και λεκτικά – η Μαίρη Πόππινς συνοδεύει τα παιδιά σε ένα  ξέφρενο παιχνίδι. Τα παιδιά διασκεδάζουν με βιωματικό τρόπο μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, εκφράζοντας τα συναισθήματα τους, ανακαλύπτοντας τη χαρά της δημιουργικής φαντασίας, παίζοντας ρόλους.