Παρασκευή 03 Μαϊ 2024

Σχετικά με την τύχη του Παναθηναϊκού

Δηλώσεις αναφορικά με τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει να αποκτήσει το πακέτο μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει έρθει σε καμία συμφωνία με τον Τζίγκερ. 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας με δηλώσεις του στην «Sportday» ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις για να υπάρξει θετική εξέλιξη. Εξάλλου τη θέση μου την είπα για αυτό το θέμα μέσω twitter». 

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει συνεχώς μηνύματα στο twitter του και σε ερώτηση οπαδού για το αν υπάρχει συμφωνία απάντησε: «Ο «Τζίγγερ» έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί με βιώσιμη λύση. Η πρότασή μας είναι βιώσιμη!», ενώ σε άλλη ερώτηση για τα έσοδα που μπορεί να έχουν οι «πράσινοι» απάντησε: «Πιστεύω ότι και τα έσοδα από merchandising μπορούν να αυξηθούν και να διατηρηθούν τα TV-Internet επίσης. Εγώ θέλω να βοηθήσω στη διάσωση!». Όσο για το πόσα χρήματα θα μαζευτούν και πόσα θα βάλει ο ίδιος πρόσθεσε: «Ελπίζω τελικά τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Θα προτιμούσα να το κρατήσω μυστικό. Λυπάμαι».