Παρασκευή 03 Μαϊ 2024

ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναικό

«Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούργια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», ανέφερε ο επιφανής επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος στον λογαριασμό του στο twitter. 

«Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ κλπ., είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούργια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος ''Γόρδιος δεσμός'' ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο». 

Και συνέχισε: «Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού». 

«Κάθε σχέδιο έχει κινδύνους όλοι πρέπει να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει». 

Για όσους αμφιβάλουν για το πόσο μπορεί να δώσει λύση ο κόσμος και θεωρούν πως αυτή μπορεί να δοθεί μόνο από έναν ισχυρό επιχειρηματία, τόνισε: «Μήπως υπερτιμάτε τις δικές μου δυνατότητες και υποτιμάτε την δύναμη του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ; Η ιδέα που προτείνεται εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες». 

Και έκλεισε λέγοντας: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Κάποιοι προσπαθούν ακόμη».