Δευτέρα 20 Μαϊ 2024

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου στον Σάκη Πατηνιώτη

Την δεύτερή της συνέντευξη στον Σάκη Πατηνιώτη παραχώρησε την Κυριακή 12 Αυγούστου η δημοφιλής ερμηνεύτρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, με την πρώτη να έχει πραγματοποιηθεί στο στούντιο του σταθμού το καλοκαίρι του 2008, οπότε και είχε επισκεφθεί το νησί για επαγγελματικούς λόγους, στα πλαίσια της τότε καλοκαιρινής της περιοδείας.

Όπως είπε η Νατάσσα στον Σάκη, αυτήν την εποχή βρίσκεται σε περιοδεία σε διάφορες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας, κάπου μεταξύ Ρόδου και Ζακύνθου.., με τα ταξίδια να συνεχίζονται!

 

Σχετικά με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της και σε απάντηση ερώτησης του Σάκη, η Νατάσσα μας είπε ότι η τελευταία της δισκογραφική δουλειά είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Γιώργο Θεοφάνους, για την οποία είναι πολύ περήφανη.

Άλλωστε, τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ,  «απέναντι», «για κανέναν», «αγάπη είναι» «θα ρθω να σε δω» κ.α. όπως είπε και ο Σάκης, αποτελούν ήδη ένα πολύ καλό υλικό για τις air play των περισσοτέρων ραδιοφωνικών σταθμών του είδους.

 

Η μεγάλη όμως αποκάλυψη της συνέντευξης ήταν η επιβεβαίωση των φημών σχετικά με το νέο χειμωνιάτικο σχήμα στο οποίο θα βρίσκεται η Νατάσσα και η συνεργασία της on stage με την Έλενα Παπαρίζου καθώς και τον Λευτέρη Πανταζή!

 

Σχετικά με το νέο σχήμα του «Βοτανικού» που θα παρουσιαστεί από τα τέλη Οκτώβρη, η Νατάσσα μας είπε ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη συνεργασία με στόχο να απολαύσει το κοινό, καλλιτέχνες και τραγούδια που του αρέσουν.

Η Νατάσσα μίλησε για μια όμορφη μουσική  παρεούλα ενώ σχετικά με τον Λευτέρη Πανταζή είπε ότι τον εκτιμά για την υποστήριξή του στα πρώτα της βήματα στον χώρο.

 

Όσο για τον «κανόνα» των συνεργασιών μας είπε ότι δεν είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτήν, μιας και τις προτιμά και το έχει αποδείξει κατά την διάρκεια της καριέρας της, ξεχωρίζοντας, «ελαφρά» σε σχέση με άλλους συναδέλφους της, τις συνεργασίες της με την Έλλη Κοκκίνου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Μαρινέλλα και τον Γιάννη Πάριο.

Τέλος και σε απάντηση ερώτησης του Σάκη, δήλωσε ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Άννα Βίσση, κάποια στιγμή στο μέλλον!