Δευτέρα 20 Μαϊ 2024

η Αννα Βίσση στον Σακη Πατηνιώτη

Για την νέα της προσπάθεια, το ξανα-ανέβασμα του επιτυχημένου το 1990, μιούζικαλ «Δαίμονες» μίλησε στην εκπομπή «εσύ τα φταίς» του Σάκη Πατηνιώτη η απόλυτη ελληνίδα στάρ Άννα Βίσση. Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται με τα κάστιγκ δεκάδων ηθοποιών από τον Σεπτέβρη, ενώ αναμένεται να «ανέβει» σε κεντρική σκηνή της Αθήνας κατά την διάρκεια του χειμώνα 2012 – 2013, με την υποστήριξη του Νίκου Καρβέλα ο οποίος την είχε επιμεληθεί μουσικά και στο πρώτο της ανέβασμα το 1990.

Σχετικά με την συμμετοχή της σε μιούζικαλ, η κ. Βίσση είπε πως η «Μάλα» ήταν πιο δύσκολο στοίχημα, το οποίο και πέτυχε χάρις την πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων των συντελεστών της παράστασης.

Στην συξέντευξή της η Άννα Βίσση ανέφερε τα καλύτερα για τους συνεργάτες της τους οποίους όπως είπε εμπιστεύεται για την επιλογή των τραγουδιών της, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα, χαρακτηρίζοντάς τον σταθερά τα τελευταία χρόνια, κορυφαίο δημιουργό και μάνατζέρ της.

Για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα είπε ότι κάνει κύκλους, μιας και συνεργάζονται σταθερά τα τελευταία χρόνια, με μερικά όμως υποχρεωτικά διαστήματα.. αυτόνομου επαναπροσδιορισμού.

Ο Νίκος Καρβέλα υπογράφει άλλωστε και το τελευταίο επιτυχημένο maxi single της το «Βενζίνη» το οποίο ήδη βρίσκεται στο top ten των προτιμήσεων των ελλήνων ακροατών. 

Έκπληξη κατά την διάρκεια της συνέντευξης ήταν η παρουσία στο στούντιο της φίλης της Ναταλίας Γερμανού, με την οποία δεν δίστασαν να διηγηθούν live την πρώτη γνωριμία τους, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, σε ένα καφέ, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, με το θέμα της συζήτησης να μην είναι άλλο από το παρόν και το μέλλον της ελληνικής μουσικής πόπ σκηνής. Νεαρή συντάκτης τότε η Ναταλία, ανερχόμενη και πολύ πετυχημένη η Άννα και .. ιδιαιτέρως δημιουργικός ο Καρβέλας, το θέμα της συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι κανένα άλλο!

Η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε την Άννα Βίσση για την παρουσία της στην τελευταία εκπομπή της περασμένης σεζόν, ενώ η είδηση που προέκυψε είναι ότι το πετυχημένο τηλεοπτικό chart show θα συνεχιστεί και την ερχόμενη χρονιά, μιας και η συνεργασία ανανεώθηκε!   

Στο .. φινάλε της συνέντευξής της η Άννα Βίσση, κι αφού απάντησε σε πολλά από τα ηλεκτρονικά μηνύματα των ακροατών της εκπομπής, μας είπε ότι αγαπά όλα τα τραγούδια που έχει πεί, το καθένα για της δικούς της λόγους, ενώ ιδιαιτέρως αισθαντικά τραγούδησε για την παρέα του Σαντορίνη FM καθώς και για τους ακροατές της εκπομπής, μια από της χαρακτηριστικές της επιτυχίες, το «ερωτευμενάκι». 

Τέλος η Άννα μας είπε ότι τις προηγούμενες ημέρες απόλαυσε πολύ την παραμονή της στην Σαντορίνη συντροφιά με την κόρη της Σοφία, η οποία σημειώνει σημαντικές επιτυχίες στον χώρο της, ως designer ρούχων και αξεσουάρ στην Νέα Υόρκη.