Τετάρτη 17 Απρ 2024

Η Θέλξη στον Σάκη Πατηνιώτη

Μια δροσερή και καλοκαιρινή συνέντευξη στον Σάκη Πατηνιώτη παραχώρησε την Τρίτη 10 Ιουλίου η Θέλξη, από το στούντιο του Σαντορίνη 106.4

Η Θέλξη, η οποία απαντώντας σε ερώτηση του Σάκη σχετικά με το όνομά της μας είπε ότι προέρχεται από το Θελξινόη και από την αρχαία ελληνική μυθολογία, που σημαίνει αυτή που έλκει τον νου, με το ξεκίνημα της συνέντευξής της χαρακτήρισε την Σαντορίνη θαύμα συμπληρώνοντας ότι είναι η 5η φορά που έρχεται στο νησί. Πρώτη φορά ήταν το 2007 οπότε και είχε συμμετάσχει σε συναυλία παρουσιάζοντας στο κοινό το πρώτο τραγούδι της καριέρας της, “τα μάτια που λατρεύω”.

Όσο για το φετινό της ταξίδι στην Σαντορίνη, μας είπε ότι κατάφερε να συνδυάσει διακοπές και δουλειά μαζί με τον καλό της φίλο Χρήστο Νέζο.   

Φέτος το καλοκαίρι η Θέλξη τραγουδά 4 φορές την εβδομάδα στο Ρομέο, μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και τον Γιώργο Γιαννιά, σε ένα πρόγραμμα που πάει πολύ καλά και αρέσει στο κοινό του. 

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Θέλξης ονομάζεται “στοίχημα” και ο ρυθμός και ο στοίχος του είναι καλοκαιρινός και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τους Μaster Τempo και τον Κωσταντίνο Παντζή…

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του κλίπ του τραγουδιού του οποίου τα views στο youtube πάνε πολύ καλά…. 

Αυτήν την περίοδο της ζωής της η Θέλξη μας είπε ότι δεν είναι ερωτευμένη, αλλά, περιμένει να ερωτευτεί και να νιώσει όλα όσα αισθάνεται κανείς όταν είναι ερωτευμένος… Όσο για τον εαυτό της; Η Θέλξη χαρακτήρισε την Θέλξη ευαίσθητη, πεισματάρα, ρομαντική, γκρινιάρα….