Τετάρτη 17 Απρ 2024

Ο Χρήστος Νέζος στον Σάκη Πατηνιώτη

Μια περιεκτικότατη και … γρήγορη συνέντευξη στον Σάκη Πατηνιώτη παραχώρησε την Κυριακή 8 Ιουλίου, από το studio του “Σαντορίνη 106.4” ο δημοφιλής και αγαπητός παρουσιαστής στην τηλεόραση Χρήστος Νέζος, ο οποίος για πολλές συνεχόμενες χρονιές επιλέγει την Σαντορίνη για τις διακοπές του.

Πιστός και φέτος στο νησί επέλεξε να μείνει στο ξενοδοχείο Volcano View Villas, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς η θέα του ηφαιστείου τον κρατούσε για πολλές ώρες στην βεράντα του δωματίου του!

Ο Χρήστος Νέζος είναι τακτικότατος και συνεπής επισκέπτης της Σαντορίνης και κατά την διάρκεια της συνέντευξή του στον Σάκη Πατηνιώτη θυμήθηκε και συζήτησαν παλαιότερη επίσκεψή του στο νησί, και συγκεκριμένα 10 χρόνια πρίν, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μουσικής εκπομπής – αφιερώματος στον Φοίβο για το Mega με προσκεκλημένο τον Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Χρήστος θυμήθηκε μάλιστα και ένα ακόμη ταξίδι του στην Σαντορίνη πάλι για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega, και συγκεκριμένα της εκπομπής “ταξιδεύοντας” με φιλοξενούμενους τα μέλη του συγκροτήματος “Τρίφωνο” οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει ένα μουσικό – ταξιδιωτικό οδοιπορικό στο νησί.

Όσο για τα γυρίσματα εκπομπής που του έχουν μείνει αξέχαστα, απαντώντας σε ερώτηση του Σάκη, μας είπε ότι πρόκειται για μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει ο Μανώλης Λιδάκης τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ναυπακτο.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; Ο Χρήστος μας είπε ότι αγαπάει την τηλεόραση και σκοπεύει να συνεργάζεται μαζί της τα πολλά επόμενα χρόνια, από όποιο πόστο παρουσίασης απαιτηθεί!

Εμείς; Περιμένουμε ξανά τον Χρήστο στην Σαντορίνη για ένα ακόμη μουσικό – τηλεοπτικό αφιέρωμα!