Δευτέρα 20 Μαϊ 2024

Φιλοξενούμενη του Σάκη Πατηνιώτη η Δέσποινα Βανδή!

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, στην οποία μίλησε για την δουλειά της, για τον ρόλο και τις υποχρεώσεις της ως μητέρα δύο παιδιών καθώς και για το πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα και την κατάσταση στην Ελλάδα, παραχώρησε στον Σάκη Πατηνιώτη η δημοφιλέστατη και media icon ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, το Σάββατο 16 Ιουνίου.

 Ξεκινώντας την συνέντευξή της η Δέσποινα είπε στον Σάκη ότι πολύ θα το ήθελε η συνέντευξη να μην ήταν ραδιοφωνική .. αλλά live στο studio του σταθμού στην Σαντορίνη, κάτι που όπως είπε θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία μιας και η Σαντορίνη αποτελεί για εκείνη ένα γνώριμο -μιας και την επισκεπτόταν συχνά στο παρελθόν- και ιδανικό προορισμό για διακοπές. Πλήν όμως, όπως είπε η Δέσποινα στον Σάκη, λόγω των παιδιών, αυτή την εποχή τα ταξίδια έχουν περιοριστεί. Μάλιστα, η Δέσποινα είπε ότι η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Σαντορίνη ήταν όταν ήταν έγκυος τον Γιώργο και η Μελίνα ήταν 3 ετών, οπότε και περπατούσαν μαζί τα όμορφα σοκάκια των Φηρών…

Σχετικά με την σεζόν που πέρασε και την συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου μας είπε ότι ήταν μια πολύ καλή σεζόν ως αποτέλεσμα της καλής τους συνεργασίας, κάτι που, όπως είπε, και λόγο της οικονομικής κρίσης, αποτελεί ανάγκη της εποχής. Ως προς αυτό, την κατάσταση δηλαδή στην νυχτερινή διασκέδαση η Δέσποινα Βανδή είπε ότι τα περισσότερα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, τα μεροκάματα έχουν πέσει όπως επίσης και το ότι ο κόσμος έχει περιορίσει κατά πολύ τις εξόδους του, μη διστάζοντας μάλιστα, να αναφερθεί και σε συγκεκριμένους αριθμούς, λέγοντας πως ενώ ο κόσμος παλαιότερα έβγαινε έξω μια ή και δυό φορές τον μήνα, πλέον επιλέγει να πάει στα νυχτερινά μαγαζιά μια ή και δυό φορές την σεζόν, οπότε και αναγκαστικά επιλέγει “δυνατά” σχήματα, που αποτελούνται από καλλιτέχνες που συνεργάζονται μεταξύ τους.

Σε ότι αφορά την κατάσταση ή “κρίση” στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μας είπε ότι δεν είναι φαινόμενο της τελευταίας διετίας, αλλά πενταετίας, ενώ σε ότι αφορά το “μέλλον της νύχτας” στην Ελλάδα, με μια δόση αισιοδοξίας μας είπε ότι ο κόσμος θα ξαναρχίσει να βγαίνει συχνότερα, όταν συνειδητοποιήσει ότι οι τιμές έχουν μειωθεί και το ότι να πάει να ακούσει κανείς τους αγαπημένους του καλλιτέχνες δεν έχει… απαγορευτικό κόστος.

Πέρα από καλλιτέχνιδα, κι απαντώντας ως Ελληνίδα μας είπε ότι γενικότερα η οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα την προβληματίζει και την ανησυχεί, καθώς και ότι περιμένει τα πράγματα να βελτιωθούν το επόμενο διάστημα.

Στο ίδιο θέμα, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι σε πρόσφατο επαγγελματικό της ταξίδι στις Η.Π.Α. την προβλημάτισε το γεγονός ότι ενώ παλαιότερα οι περισσότεροι της εξέφραζαν το θαυμασμό τους για την Ελλάδα, σήμερα την ρωτούσαν για την κρίση καθώς και για το εάν ευσταθούν όλα όσα αναφέρουν για την Ελλάδα τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης…. 

Σχετικά με την δουλειά της μας είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την τελευταία της δουλειά το “άλλαξα” μιας και πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και ποιοτική δουλειά, ως αποτέλεσμα της πολύχρονης και πολύ καλής της συνεργασίας με τον Φοίβο.

Σχολιάζοντας κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ είπε πως τα δύο πρώτα single

το “νησί” και το “καταλαβαίνω” πάνε πολύ καλά, το “το χει το αστέρι μου” είναι μια πολύ χορευτική rumba, το “λιγο σου να ζω” μια όμορφη μπαλάντα καθώς και ότι όλος ο δίσκος έχει στόχο να φτιάχνει την διάθεση.

Για την σχέση της με τον Φοίβο απάντησε στον Σάκη, ότι είναι από τις σχέσεις που δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα μιας και μετράει πάνω από 15 χρόνια επιτυχιών…. 

Τέλος η Δέσποινα Βανδή είπε στον Σάκη ότι δεν έχει προγραμματίσει κάτι για φέτος το καλοκαίρι ούτε και για τον χειμώνα, παρά τα όσα κατά καιρούς αναφέρονται, καθώς και ότι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τον ρόλο της ως μαμά, περνώντας μεγάλο μέρος του χρόνου της με φίλους και με παιδιά φίλων, κάνοντας δηλαδή, …καθημερινά πράγματα!

Όσο για το τι θα άλλαζε η ίδια, εάν μπορούσε, μας είπε ότι θα ήταν η πολιτική κατάσταση στην χώρα μας….