Τετάρτη 17 Απρ 2024

H Σιμέλα Χριστοπούλου στον Σάκη Πατηνιώτη

H Σιμέλα Χριστοπούλου ήταν η φιλοξενούμενη της Κυριακάτικης (10.6) εκπομπής “εσύ τα φταίς” του Σάκη Πατηνιώτη στον Σαντορίνη 106.4 FM 

Όπως είπε και ο Σάκης, αν και η ίδια βρίσκεται για περισσότερα από 7 χρόνια στα στούντιο και στο τραγούδι, την γνωρίσαμε με δική της δουλειά πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα με το τραγούδι “άλλη μια νύχτα” σε στοίχους της Βάγιας Καλαιτζή και μουσική του Γιάννη Κυφωνίδη, που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία του Φοίβου, την  “Spicy”.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Σιμέλα στον Σάκη, το γεγονός ότι το τραγούδι αγαπήθηκε από τον κόσμο και πάει καλά, μπορεί να την οδηγήσει στο να τραγουδήσει στο μέλλον Φοίβο!

Σε ότι αφορά το “άλλη μια νύχτα” η Σιμέλα μας είπε ότι πρίν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του βίντεο του τραγουδιού ενώ το επόμενο single της προγραμματίζεται για το φθινόπωρο…

Φέτος το καλοκαίρι η Σιμέλα μας είπε ότι κάνει συναυλίες μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη σε ολόκληρη την Ελλάδα, κι ότι περνάει πολύ καλά, κι ότι περιμένει πρόσκληση από την Σαντορίνη για ένα καλοκαιρινό live!

Όσο για τις συνεργασίες που θα ήθελε; Δεν έκρυψε την εκτίμησή της στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, και την Γλυκερία με τους οποίους ελπίζει ότι κάποια στιγμή μπορεί να συνεργαστεί!

Όσο για το .. γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην χώρα, μας είπε ότι ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν δύσκολος για όλους πλήν όμως είναι αισιόδοξη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα…. Πόσο μάλλον εάν χαμογελάμε κι εάν κάνουμε παρέα με ανθρώπους αισιόδοξους….