Πέμπτη 21 Ιουν 2018
Εκτύπωση

Α.Ο. Θήρας - ανακοίνωση της ομάδας για την επιτυχία της ανόδου της στην Α2 κατηγορία και ευχαριστίες στους υποστηρικτές και χορηγούς της

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΗΡΑΣ την επόμενη μέρα της επιτυχίας του συλλόγου που κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του για το έτος 2013-2014 στην Α2 εθνική κατηγορία βόλει γυναικών θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνετέλεσαν

για να φτάσουμε στην ιστορική αυτή στιγμή για τον αθλητισμό της Σαντορίνης.

Πρώτα απ’όλα τις αθλήτριές που όλη τη χρονιά δούλεψαν πολύ σκληρά γι’αυτό το στόχο. 

Τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που τόσο γρήγορα αγάπησε την ομάδα και στάθηκε από την αρχή ως το τέλος κοντά της για να  προσθέσει δύναμη στις προσπάθειες των αθλητριών. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Θήρας και το δημοτικό συμβούλιο που τόσο πρόθυμα και αποτελεσματικά βοήθησαν με καταλυτικό τρόπο στηρίζοντας οικονομικά και ηθικά την ομάδα για την διεξαγωγη των μπαράζ. 

Τέλος,τους τόσους πολλούς τελικά χορηγούς που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά μας και χωρίς την δική τους συνδρομή ίσως τίποτα απ’όλα αυτά να μην είχαν επιτευχθεί.. 

Η αναφορά τους παρακάτω είναι ίσως το ελάχιστο που εμείς μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε.

VOLCANO VIEW HOTEL ,EL GRECO HOTEL , IMPERIAL MED                       ,MILL HOUSE, COSTA MARINA HOTEL, LOIZOS HOTEL , AROMA SUITES,

KALMA HOTEL , CALDERA’S LILLIUM HOTEL , ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΡΙΩ,

EL GRECO RESTAURANT, TABASCO , IDOL CAFE RESTAURANT , KOTSOVOLOS SANTORINI , DECOSTORE , ΛΕΜΒΟΥΧΟΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ  PAPUS RENT A CAR , THRIFTY RENT A CAR , HERMES RENT A CAR ,  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΣΑΛΛΙΒΕΡΟΣ ΨΥΞΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ , 106,4,                NEA SANTORINIS, THIRA SPORT ,SPORT CYCLADES.

Το ΔΑΠΠΟΣ και τον πρόεδρό του Αντώνη Κατζέλη. Τους υπαλλήλους που εργάζονται εκεί για την καθημερινή βοήθεια που μας παρείχαν .

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ  Α.Ο.ΘΗΡΑΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ