Τετάρτη 21 Οκτ 2020

Ο Χρήστος Χολίδης στον Σάκη Πατηνιώτη

Λακωνικός και αποκαλυπτικότατος ήταν ο Χρήστος Χολίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου στον Σάκη Πατηνιώτη και στην εκπομπή του “εσύ τα φταίς” στον Σαντορίνη 106.4 FM. 

Μιλώντας για τις βραδινές του εμφανίσεις στο Ρομέο καθώς και για τον χώρο της διασκέδασης είπε ότι το πρόγραμμα αρέσει στον κόσμο, ο οποίος περισσότερο από ποτέ αυτήν την εποχή έχει ανάγκη την ψυχαγωγία και την διασκέδαση.

Ο Χρήστος μίλησε στον Σάκη για τον νέο του δίσκο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, ενώ και οι δυό συμφώνησαν πως από τα δυό ωραιότερα τραγούδια του άλμπουμ τα οποία άλλωστε έχουν ήδη ξεχωρίσει, είναι το “να με θυμάσαι” και το “όλα είσαι εσύ”.

Σε ότι αφορά τους συντελεστές της δουλειάς, ο Χρήστος Χολίδης ευχαρίστησε για την συνεργασία τους, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της δουλειάς. 

Από τις συνεργασίες του ο Χρήστος Χολίδης μας είπε ότι ξεχωρίζει αυτές με την Πάολα και την Αγγελική Ηλιάδη, μας είπε ότι τα αισθηματικά του αυτήν την εποχή είναι μια χαρά, καθώς και ότι όταν δεν δουλεύει παίζει μπάσκετ. 

Ο Χρήστος Χολίδης αυτήν την εποχή και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα βρίσκεται στο καλοκαιρινό “Ρομέο” μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και την Θέλξη. 

Όσο για την Σαντορίνη; Μας είπε ότι την έχει επισκεφθεί, ότι έχει για το νησί τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς και ότι περιμένει πως και πώς να έρθει ξανά!