Τετάρτη 21 Οκτ 2020

Ο Γιώργος Γιαννιάς στον Σάκη Πατηνιώτη

Ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν ο φιλοξενούμενος της Κυριακής 13.5 στην εκπομπή "εσύ τα φταίς" του Σάκη Πατηνιώτη στον Σαντορίνη 106.4

Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους ο Γιώργος είπε στον Σάκη οτι φέτος το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα βρίσκεται στο "Ρομέο" μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Θέλξη, σε ενα σχήμα που με το ξεκίνημά του πάει πολύ καλά, παρά την δύσκολη περίοδο που ζούμε και την οικονομική κρίση που έχει ακουμπήσει και τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

Σχετικά δε με αυτό είπε οτι ο κόσμος επιλέγει με μεγαλύτερη προσοχή τα σχήματα και τους καλλιτέχνες που θέλει να παρακολουθήσει ενώ σχετικά με τον συγκεκριμένο χώρο που τους φιλοξενεί είπε οτι ξέρει απο χρόνια να σέβεται το κοινό του και να καταλαβαίνει τις οικονομικές δυνατότητές του κόσμου, παρέχοντας διασκέδαση προσιτή στο κοινό. Σε οτι αφορά την διασκέδαση; Ο Γιώργος μας είπε οτι το φετινό σχήμα του "Ρομέο" ξέρει να διασκεδάζει τον κόσμο καθώς και οτι οι έλληνες πέρα και πάνω απο τις οικονομικές συγκυρίες θα γνωρίζουν πάντοτε να διασκεδάζουν μιας και έχουν ... μεγάλη δόση καψούρας στο αίμα τους!

Αυτήν την εποχή ο Γιώργος επανακυκλοφόρησε το τραγούδι του με τίτλο “θα μου περάσει”, απο τον προηγούμενο δίσκο του,  το οποίο παρουσιάζεται και στον καινούργιο, σε μια ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τους στοίχους και την μουσική του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε στον Σάκη Πατηνιώτη οτι το καινούργιο του μουσικό υλικό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 2 με 3 εβδομάδες και όπως σε κάθε προηγούμενη περίπτωση θα περιλαμβάνει και μπαλάντες, που τόσο πολύ αρέσουν στον Γιώργο, ο οποίος έχει δηλώσει, οτι, εάν μπορούσε θα τραγουδούσε μόνο τέτοιες!

Τέλος ευχαρίστησε το κοινό του στην Σαντορίνη για την αγάπη και την υποστήριξή του ενώ δεν παρέλειψε να μας υπενθυμίσει οτι και ο ίδιος είναι νησιώτης μιας και η καταγωγή του είναι απο την γειτονική μας Ρόδο στην οποία μένει η οικογένειά του, την οποία και επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία..

Ο Γιώργος  αν και νέος στην ηλικία έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία δεκάδες τραγούδια και έχει 7 ολοκληρωμένους δίσκους καθώς και πολλά single στο ενεργητικό του. Aυτήν την εποχή ετοιμάζει την νέα του δουλειά που θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με σημαντικούς μουσικούς και στιχουργούς.