Τετάρτη 21 Οκτ 2020

Ο Θάνος Πετρέλης στον Σάκη Πατηνιώτη

Στις πρώτες του επιτυχίες καθώς και στην επιτυχημένη συνεργασία του με τον Φοίβο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Σάκη Πατηνιώτη ο Θάνος Πετρέλης.

Στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στην συμμετοχή του το 2002 στο πρώτο talent show που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, στο οποίο και διακρίθηκε καθώς και στην πορεία της καριέρας του και στις επιτυχημένες συνεργασίες του με τον Φοίβο. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Σάκη Πατηνιώτη, από την δισκογραφία του ξεχωρίζει 2 τραγούδια “κλειδιά” όπως τα χαρακτήρισε, την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το «αίμα» που ήταν η πρώτη του συνεργασία με τον Φοίβο και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη καθώς και το «κερνάω» από το άλμπουμ “θυμίζεις κάτι από Ελλάδα” που του άνοιξε την πόρτα των νυχτερινών μαγαζιών.

Όπως είπε στον Σαντορίνη 106.4, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδείες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους έλληνες ομογενείς που αγκαλιάζουν τους έλληνες καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους.

Ο Θάνος Πετρέλης μας είπε επίσης ότι αυτήν την εποχή βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας ένα νέο single που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο, δύο μήνες μετά το “χορεύεις”, ενώ προανήγγειλε την συμμετοχή του μαζί με άλλους καλλιτέχνες στην μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεβρίου στο ΟΑΚΑ με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας του Φοίβου στην δισκογραφία.

Τέλος, μας είπε ότι μετά από ένα σερί 3 καλοκαιριών που βρέθηκε στην Σαντορίνη για διακοπές επόμενος στόχος του είναι να επισκεφθεί το νησί και για επαγγελματικούς λόγους!