Τετάρτη 21 Οκτ 2020

η Δέσποινα Ολυμπίου στον Σάκη Πατηνιώτη

«Επιτυχία είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας, ανάλογα με τις εποχές, τα χρόνια, και τις διαθέσεις μας»  ανέφερε, μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Σάκη Πατηνιώτη και στην εκπομπή του «εσύ τα φταις» το Σάββατο 21 Απριλίου στο studio του Σαντορίνη 106.4, η Δέσποινα Ολυμπίου.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της μίλησε για τις τελευταίες της επαγγελματικές δουλειές και συνεργασίες, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές της στο παρελθόν, στα πρώτα της βήματα δηλαδή στο μουσικό στερέωμα. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα ανέφερε ότι θυμάται με μεγάλη νοσταλγία τις εποχές που άκουγε και μελετούσε την δισκογραφία των αγαπημένων της καλλιτεχνών όπως η Γλυκερία, ο Γιώργος Νταλάρας κ.α. εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι σήμερα έχει καταφέρει να τραγουδά μαζί τους.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ενώ  συμπλήρωσε ότι έχει προσπαθήσει να είναι επιλεκτική στις συνεργασίες της.

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της στις συναυλίες που πραγματοποίησε με τον Γιώργο Νταλάρα και κατά τις οποίες, σε κάποιες περιπτώσεις, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε, είπε πως, πρόκειται για θλιβερά περιστατικά για τον χώρο της μουσικής, καθώς αυτήν την δύσκολη εποχή για την Ελλάδα ο κόσμος ξεσπά σε πρόσωπα, προκειμένου να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για καταστάσεις.

Ωριμότερη παρά ποτέ κατέληξε στο ότι είναι ευτύχημα να κάνουμε την δουλειά που αγαπάμε, καθώς και ελάττωμα να θέλουμε να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο, μιας και κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, κι ο καθένας πορεύεται με το κοινό και τους φίλους του.  

Τέλος και σε ότι αφορά ερώτηση ως προς το πώς προσδιορίζει τον εαυτό της, δήλωσε «αισιόδοξη πεισματάρα και απλή!».