Τρίτη 14 Ιουλ 2020

Θάνος Καλλίρης "Δικιά σου"

Ύστερα από το γιορτινό ντεμπούτο της συνεργασίας του με το Θάνο Καλλίρη, ο mcΦως παρουσιάζει ένα καινούριο κομμάτι με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Το νέο τραγούδι, "Δικιά σου", αντλώντας στοιχεία από την disco house και rnb μουσική, μιλά για τη διαχρονικότητα και τη δημιουργική δύναμη που έχει η αληθινή αγάπη στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η συμμετοχή του Θάνου Καλλίρη στο τραγούδι "Δικιά σου" υπογράφει ένα μελωδικό ταξίδι στο γνωστό προορισμό της αγάπης, τον οποίο έχει υπηρετήσει με μοναδικό τρόπο ο γνωστός καλλιτέχνης, μέσα από μια διαφορετική μουσική διαδρομή που χαράσσεται από τη λυρική πένα του mcfws.

Ο απέριττος χαρακτήρας του κομματιού "Δικιά σου" αποδίδεται και στο μουσικό video clip  του τραγουδιού, στο οποίο σχεδιάζονται, με έναν πρωτότυπο τρόπο, με  εικόνες και χρώματα αγάπης.

Η θεματολογία των σκίτσων του video clip έχει αντληθεί από το διαδίκτυο και η απόδοσή τους φέρει την υπογραφή του Βολιώτη σκιτσογράφου ΠικαιΦή.

To σενάριο, τη σκηνοθεσία και το sketch animation video clip επιμελήθηκε ο Δημήτρης Τσιώτας, ο οποίος υπογράφει επίσης τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού. Στα φωνητικά ο Άλκης Πλακιάς.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή (digital single) από τη Melon Music.