Παρασκευή 29 Μαρ 2024

εκδηλώσεις με χρώμα.. τοπικό!

Τρείς είναι οι εκδηλώσεις των επομένων ημερών για τις οποίες έχουμε ενημερωθεί και αξίζει να τις παρακολουθήσετε.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο «Το Cultural Village – Santorini of the past» με την Μουσική Βραδιά  "Τραγουδάμε για το Φεγγάρι" με το συγκρότημα «A CAPELLA». Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το εστιατόριο « ΣΕΛΗΝΗ», ώρα έναρξης 21.00. Είσοδος με φαγητό 10 ευρώ. 

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 20.00 στην Santo Wines και πρόκειται για την καθιερωμένη «Γιορτή της Βεντέμας».

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον οίνο «Vinsanto» που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια θεσμικής κατοχύρωσής του από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενώ την Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012 και ώρα 21:00 θα γίνει το πανηγύρι του Πύργου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ ΘΗΡΑΣ.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό λαϊκό πανηγύρι που θα γίνει στο χωριό, κάτω από τα Γραφεία της πρώην Κοινότητας, την παραμονή της γιορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Μουσική θα παίξει το μουσικό συγκρότημα του Σπύρου Βασσάλου «τα Αηδονάκια», ενώ, τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.