Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Θεατρικo Εργαστηρι Σαντορινης

 

Για την ολοκαίνουργια σελίδα του στο facebook μέσω της οποία επικοινωνεί με τους παλιούς και καινούργιους φίλους του και παρουσιάζει την δουλειά του, μας ενημέρωσε το «Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης».

Στο «Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης» πραγματοποιούνται μαθήματα για ενδιαφερόμενους κι ενδιαφερόμενες όλων των ηλικιών, για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας από 5 ετών, για παιδιά δημοτικού από 8 ετών, εφήβων καθώς και ενηλίκων.

Υπεύθυνη για την λειτουργία και τα μαθήματα είναι η Στέλλα Καραμπεροπούλου με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22860 82244 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την σελίδα του "Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης" με τις πολύ όμορφες και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την δουλειά των παιδιών που συμμετέχουν μπορείτε να την δείτε εδώ:

http://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/TheatrikoErgasteriSantorinesThes